Русский  English
EDILSIV EDILSIV EDILSIV EDILSIV EDILSIV EDILSIV EDILSIV EDILSIV EDILSIV
Produse

MIALEX-NORD SRL va pune la dispozitie produse de calitate, fructe si legume proaspete, cum ar fi: mere, struguri, pere, caise, piersici, prune, cirese, capsune, visine, varza , ridichi, rosii, castraveti, vinete, ardei gras, gogosar, ceapa, morcovi, cartofi etc.

 

MIALEX-NORD SRL produce orice tip de ladite din lemn pentru fructe si legume asa ca cirese, capsuni, visine, caise, piersici, prune, mere, struguri, pere, ridichi, rosii, castraveti, vinete, ardei gras, gogosari, etc. Lazile au dimensiunile:300 x 400; 300 x 500; 400 x 600 in functie de necesitate. Capacitate de producere a laditelor este de pina la 20.000 ladite pe zi.

 

Depozitele frigorifice si Camera frigorifica cu atmosfera controlata are o capacitate de pastrare a legumelor si fructelor de pina la 1000 tone, ceea ce permite pastrarea acestora anul intreg.

 

Parcul auto ce cuprinde 10 masini cu o capacitate de 20 tone fiecare, toate echipate cu echipament frigorific de ultima generatie, si doua microbuze de mic tonaj, ne permit ca orice comanda sa fie livrata rapid si in conditii optime de calitate, oriunde in tara si in afara ei.

 

Punand accent pe calitatea produselor, a serviciilor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumiti in urma colaborarii cu noi.

Mialex-Nord © All rights is reserved 2021